Mød vores kunder

-og hør hvad de siger om Schiller Graphics/Flemming Schiller

Lars Schmidt

Mia Thomsen

Ulla Baden

Redaktør (Det Grønne Omrøde)/Journalist

Redaktør (Ballerup Bladet)/Journalist

Kommunikationschef (Gladsaxe Kommune)/Journalist

Jeg har arbejdet sammen med Flemming Schiller i flere omgang. Først på Mediecentret Parken (Østerbro Avis, Nørrebro Avis, Nord-Vest Avisen, City Avisen) og siden på Mediecentret Ballerup (Ballerup Bladet og Bagsværd Søborg Bladet) og Erhvervsavisen for Ballerup & Gladsaxe. Jeg har ligeledes brugt  Flemming Schiller som afløser på gratisavisen ’dato’.

 

Flemming Schiller er en meget idérig, kreativ, professionel, energisk og kompetent fotograf med stor tæft for at skabe en atmosfære af tryghed og afslappethed i en fotosession. Jeg kunne trygt overlade forsidefotos og andre bærende billeder i Flemming Schillers ’varetægt’. Flemming Schiller er teknisk stærk – også, hvad angår hjælpeprogrammer på computeren, så som Photoshop, In-Design og andre avisprogrammer. Og han er rigtig sjov at arbejde sammen med.

 

Flemming Schiller er en hamrende dygtig fotograf. Han har sin helt egen overbevisende stil og formår i høj grad at levere billeder, som er lidt ud over det sædvanlige. Hans komposition, lyssætning og skarphed får billederne til at skille sig ud, og derfor ender hans skud gang på gang på avisens forside.

 

Søs Hansen

Kommunikationschef (Ballerup Kommune)/Journalist

Flemming Schiller er fagligt meget kompetent, hvad angår billedkomposition, lyssætning og skarphed. Skæve og eksperimenterende vinkler skræmmer dem på ingen måde. Tværtimod tager de det eksperimenterede fotografi som en stor udfordring.

 

 

Vi har brugt Flemming de seneste 10 år til en lang række forskellige opgaver, herunder portrætfotos, kampagnefotos og videofilm. Det er altid en fornøjelse af arbejde sammen med Flemming. Han er fantastisk til at skabe tillid til de, der skal fotograferes og så er han fuld af energi og kreativitet og kan altid give opgaven en ekstra og ny dimension, som ingen lige havde tænkt på. Ulla Baden, kommunikationschef i Gladsaxe Kommune

 

Flere af vores kunder

Gaihede

Flemming Franck

Sendebudet

AP Mediesikring

Bedemand Berner

Lyngby Turistfart

Agenda Group

Arkitekt Gruppen

Frederiksberg Bladet

Gaihede

Getty Images

Polfoto

Eventually

Aldo

Herlev Bladet

PS Communikation

Quote Kommunikation

DBI

Eventforce

TV2

An Agency

Folkebladet

Solbjerg Ejendomsservice

Furesø Kommune

Dansk Erhvervsbelysning

Seccredo

 

Schiller Graphics  |  Måløv Hovedgade 97  |  2760 Måløv  |  T: 26 35 35 95  |  M:fs@schillergraphics.dk

Schiller Graphics  |  Måløv Hovedgade 97  |  2760 Måløv  |  T: 26 35 35 95  |  M: fs@schillergraphics.dk